Контакты

Як вибрати ідеальні жіночі кросівки у Києві

Любите хороші речі та брендове взуття? Прагнете оточити себе комфортом і створюєте змішаний гардероб, в якому присутні предмети в різних стилях? Наш інтернет-магазин пропонує подбати не тільки про красу, а й про здоров'я, та купити жіночі кросівки у Києві за привабливою ціною.

У каталозі ви знайдете добре знайомі та нові моделі від бренду Адідас. І можете легко підібрати собі пару на кожен день. Такі кросівки допоможуть забути про відчуття втоми, а також дозволять почуватися легко і впевнено у будь-якій обстановці.

h00449.jpgШукаємо свій ідеал

Не знаєте як підібрати ідеальну модель? Спробуйте оцінити кросівки не лише з декоративного оформлення, але й за ступенем зручності, вивчивши різноманітні деталі.

1. Товщина підошви. Безпосередньо впливає на ваші відчуття. Чим більше ви ходите пішки, тим щільнішим вона має бути. Пружність багато в чому залежить від матеріалу. А форма та рельєф підбираються індивідуально. У багатьох моделях підошва трохи виходить за п'яту, а є навіть своєрідна імітація каблука (Zentic). Але якщо вам це не до вподоби, можете зупинитися на класичному взутті — такому, як Forum Low.

2. Посадка. Залежить від того, із чим ви збираєтеся носити кросівки. Нещодавно було в тренді занижене взуття, яке молодь одягала з укороченими штанами. Сьогодні можна вибирати будь-яку посадку – головне, щоб вам було комфортно.

3. Тип застібки. Хтось напевно здивується — що може бути краще за шнурування? Однак не забувайте, що деякі моделі мають додаткові липучки, що покращують фіксацію, і надають оригінального вигляду взуття. А сама шнурівка може мати різний крок.

4. Оформлення задника. Він обов'язково має бути жорстким. Але якщо ви звикли скидати взуття буквально за одну секунду, і так само швидко одягати кросівки – вибирайте моделі з невеликою петелькою на п'яті (як у Forum Plus).

На нашому сайті ви зможете легко підібрати ідеальну модель від Адідас, і купити якісні жіночі кросівки за прийнятною вартістю.