Контакты

Чоловічі поло від бренду Адідас

Сучасний спортивний одяг готовий скласти конкуренцію традиційним сорочкам та костюмам. Яскравим прикладом цього є футболки поло Адідас чоловічі, представлені у нашому каталозі. Вони чудово виглядають з джинсами, спортивними брюками та шортами, створюючи оригінальні ансамблі.

dw4736_5.jpgЩо зараз носять?

Пропонуємо огляд кращих моделей бренду Adidas:

  • Club — стильні футболки-поло для тенісних занять, і не тільки. Завдяки стильному вигляду такий одяг ідеально підійде для неформальної обстановки, наприклад, для зустрічей з друзями або пікніка. З декоративних елементів – контрастні рукави та невеликий фірмовий логотип на одній із поличок. Зверніть увагу, що на спині під коміром також є позначення бренду. У цій лінійці є як світла, і темна модель. Крій реглан забезпечує свободу рухів та відмінну посадку по фігурі.
  • Tiro 21 — стильне спортивне поло для тих, хто любить недбалий шик. За зовнішнім виглядом та декоративним оформленням ця футболка схожа на футбольну. Однак є кілька відмінностей - наприклад, мініатюрний комірець-стійка та застібка на ґудзики спереду. Дуже оригінально виглядають фірмові смуги на рукавах, де один колір плавно перетворюється на інший. Одяг чудово підходить для прогулянок на свіжому повітрі та інтенсивних тренувань.
  • Tiro 19 Cotton — стильне поло з натуральної бавовни, яке підійде щодня. Незважаючи на універсальний сірий колір, цю футболку важко назвати нудною. Серед оригінальних деталей — лише один гудзик на застібці, розташований прямо під коміром, широка окантовка заплави і кокетка на спинці, що підкреслює розвинені плечі.
     

Тих, хто шукає додаткову вигоду, напевно зацікавить наш розпродаж чоловічих футболок поло Адідас. Ви зможете придбати стильні речі із привабливою знижкою, і заздалегідь підготуватися до теплого сезону.

Переглянуті товари