Контакты

З чим носити чоловічі спортивні шорти Адідас?

Мрієте оновити свій гардероб до літа, поповнивши його парою-трійкою модних речей? Наш інтернет-магазин пропонує придбати шорти чоловічі спортивні Адідас, та використовувати їх при створенні оригінальних ансамблів. Такий одяг стане вам у нагоді не тільки для занять у спортзалі та на свіжому повітрі. Шорти будуть незамінні для неформального відпочинку в місті та за його межами, а також у відпустці, коли ви виберетеся на пляж або пікнік.

gt8161_1.jpgЗ чим носити спортивні шорти?

В ідеалі до шортів підійдуть будь-які футболки та майки. Але якщо ви хочете виглядати на всі сто, пропонуємо скористатися рекомендаціями стилістів, і навчитися підбирати одяг по крою та фасону. Ось кілька простих правил:

  • До укорочених моделей середньої ширини, таким як Aeroready Designed 2 Move, ідеально підійдуть приталені футболки довжиною до талії. Це відмінний спосіб продемонструвати хорошу фігуру та підкачані м'язи.
  • Просторі шорти-карго, такі як Adicolor Classics 3-Stripes, підходять для чоловіків будь-якої комплекції. Вони допоможуть приховати деякі недоліки, наприклад, надто худі ноги і забезпечать комфорт. Носіть їх з вільними футболками та майками навипуск.
  • Пляжні шорти, такі як Graphic, вважаються найвужчими та короткими у фірмовій колекції. Вони не вимагають жодного доповнення і з успіхом замінять класичні плавки. За бажання можете підібрати до них футболку, що облягає, довжиною до талії або майку аналогічної довжини в тон. Все одно на пляжі ви захочете позбавитися верху, і підставити торс променям сонця!
  • Шорти для фітнесу, з напівкруглими підрізами з боків, чудово виглядають з футболками та борцівками, що облягають. Не бійтеся вибирати яскраві тони - вони виглядають просто чудово!
     

Також на нашому сайті ви зможете вигідно купити чоловічі шорти Адідас для кросфіту. Вони мають облягаючий крій, і чудово виглядають з компресійними майками та легкими ветровками.

Переглянуті товари